Değirmenköy İlkokulu
Değirmenköy Mahallesi / Akşehir / KONYA
03328195289

VİZYON

“Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, kaliteli bir eğitim verilebilmesi için gerekli eğitim materyallerine,sosyal ve fiziki imkanlara sahip,personelinin öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek , teknolojiye ve yeniliklere ayak uydurup hep daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, öğrencilerin bu ülkenin geleceği olarak görüldüğü,bir eğitim ,bilim ve kültür merkezi olmak.”

MİSYON

“Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulayıp , bütün öğrencilerin ilgi , kabiliyet ve seviye farklılıklarını göz önünde bulundurarak , ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak , onların 21. yüzyılın gelişen sosyal , kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak beceriler kazanmalarına ortam hazırlamak ve okulumuzda öğrenmenin kalitesini arttırmak”

Köy